Jeffrey Franks – a new star is borne!

Posted: July 29, 2010 in Diverse
Tags:

Sau cum strica o pereche de ochelari de firma, imaginea unui om.

De vreo trei zile, criza si negocierile cu FMI mi-au adus pe ecranele ambelor televizoare figura unui nou star in devenire! Jeffrey Franks! Cu ochelarii sai de rocker, zambind cu gratie jurnalistilor carora le spune cu maareee placere aceleasi banalitati pe care le auzim de fiecare data cand delegatia FMI vine in Romania – raspunzand la aceleasi eterne intrebari stupide pe care duzina de “jurnalisti economici” romani i le adreseaza cu mai multa sau mai putina pricepere.

Daca nu mi-as fi lovit privirile de dansul de atat de multe ori pe parcursul ultimilor ani, si cum ma uit adesea fara sonor la televizor, as fi putut jura ca personajul alergat pe la usile tuturor institutiilor publice nu este decat un alt personaj autohton, facut peste noapte vedeta de televiziunile locale. As fi fost la doar un pas de a-l pune alaturi de Bote sau Fizz.

Recunosc ca pana mai zilele trecute, omul mi se parea un functionar care reprezenta relativ bine imaginea unei institutii precum FMI-ul. De cand i-am vazut perechea de ochelari de “model” pe care-i poarta cu mandrie, bruma de respect pe care o aveam pentru omul asta, s-a dus!

Trecerea de la statutul de functionar – la cel de star pop, a lui Jeffrey Franks s-a produs, din punctul meu de vedere! Astept cu nerabdare primele imagini cu el in cluburile din Bucuresti! Acest nou look i-ar asigura fara nici o problema intrarea in cercul select al vietii mondene din Romania!

Acesta este domnul Jeffrey Franks! Din pacate n-am reusit sa gasesc nici un clip in care apara cu minunatii ochelari! Dar celor care l-au vazut purtand frumosul accesoriu, le adresez urmatoarea intrebare! Va plac ochelarii lui Jeffrey Franks?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s