Oboseala de final de an!

Posted: December 3, 2010 in Diverse
Tags:

Se vede ca a fost un an greu pentru brokerii de la Bucuresti. Din petrecere in petrecere … aseara am ajuns si la evenimentul/sarbatoarea de sfarsit de an organizata de Tradeville. O locatie frumoasa (un club de fitze din Herastrau) oameni multi (clienti, parteneri de afaceri si presa) .. intre care am intalnit si unul dintre Brokerii Zilei (din echipa “de aur” … cu care emisiunea Brokerul Zilei a debutat!). Este vorba de Leo (Leonard Visan) fost SAI Investica, SAI preluat ulterior de Intercapital, de unde Leo a plecat pentru a se intoarce la Estern Securities. “M-am intors acasa!” a zis omu’ razand! Pacat ca, la fel ca Simionescu si Rusu … Leo “s-a dat la fund” si a devenit un very low profile … broker! Ce mai face omu’? Se pregateste sa-I calce pe urme omului de afaceri Dinu Patriciu .. si s-a apucat de fumat trabuc.

Cea mai tare faza a serii insa (pentru a reveni si la titlul postului) a fost cand Tradeville ne-a urat: “Bine ati venit la petrecerea “INTERCAPITAL”.” Faza antologica, dar evident de inteles … asa cum spuneam si in titlu – pana la urma oboseala isi spune cuvantul!!

Oricum, de final de an le urez “Bafta” celor de la Tradeville … pe a carui platforma de socializare  “ma dau” si eu din cand in cand!

Advertisements
Comments
 1. Rares says:

  Numai broker sa nu fi fost anul acesta :). Salutari lui Leo din partea mea. Si sincer retragerea asta de pe sticla in perioada asta este binevenita pentru toti, eu ma caznesc sa nu mai raspund la ziare. Risti sa pierzi mult daca piata nu tine cu tine.
  Apropos ne tot amenintam cu sucul acela :)!!!
  Un id de mess ?
  Rares
  http://www.fonduripeindici.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s