Cum s-au facut de ras “profesionistii” din Pro Tv!

Posted: March 11, 2011 in Diverse
Tags: , ,

Cei doi super-mega-prezentatori ai super-mega-postului de televiziune au fost penibili astazi . Pusi in situatia de a face un amarat de live pe povestea cutremurului din Japonia – au fost JALNICI !!!

Nu au gasit cuvinte, nu au avut idei, nu au fost capabili sa improvizeze absolut nimic, iar habarnismul, panica si neputinta erau deranjant de prezente in vocile tremuratoare si nesigure si pe figurile lor frustrate (lucru vizibil mai ales la tipa !).

In plus, m-a surprins atitudinea ambilor prezentatori, care era ceva de genul … “ce suparat sunt ca o vedeta ca mine este fortata sa se coboare sa-si puna mintea la contributie, si sa faca rahatul asta de live”

Marturisesc ca am fost dezamagit foarte tare … desi cred ca nu si surprins ! As putea spune ca sunt dezamagit pentru ca ceea ce banuiam, mi s-a adeverit ! Azi – pentru mine a cazut mitul profesionismului si profesionistului din ProTv!

Super-profesionistii de la Pro … de la super-matinalul ala au fost batuti la fund de copii care fac stirile la Realitatea si Antena …care – chiar daca au fost si ei destul de varza – le-au dat clasa lejer celor doi Pro-Tv-isti ingamfati si plini de ei pana peste orice masura !

Advertisements
Comments
 1. Inia says:

  First, lumineaz-o pe asta mica, eu stau cu chirie in Buc, si nu am TV aici, si nici nu m-am deranjat sa-mi cumpar pentru ca nu ma uit la TV de fel.

  Second, nu cred in extra profesionisti oriunde ar lucra :). Uite exemplu. Sunt oameni la fel de profesionisti in banking si la BCR si la Emporiki Bank, de exemplu, sau orice alta banca pitica. Diferenta, la nivel profesional, este ca BCR, BRD, Raiff, si alte asemenea, au mai multi retarzi care lucreaza pentru ei decat are Libra Bank, de exemplu, pentru simplul faot ca au mai multi angajati. :)))

  E valabil pentru orice tip de organizatie. Pentru ca statistic vorbind pe planeta sunt doar vreo 15%-20% oameni cat de cat inteligenti, nu zic doar de aia cu inteligenta superioara sau doar de genii. Si, logic, nu toti isi aleg aceasi meserie, nu toti sfarsesc la acelasi loc de munca, deci in orice mediu si in orice organizatie ajung cativa dintre ei. Restul sunt oameni medii, in toata puterea cuvantului, si e o chestie de intamplare, oricum, ca au ajuns acolo 🙂 Deci, nu, nu te astepta la prea multi profesionisti in Pro TV,n Realitate, oriunde, iprobabil ii numeri pe degetele de la o mana e oamenii de genul asta, restul sunt umplutura 🙂

 2. B.L.R. says:

  Cu lumina e mai greu 🙂 🙂 … nici pentru mine nu am suficienta – da’pai sa mai dau si la altii!
  Ideea era ca … ProTv-ul, in jurnalul lor de stiri au preluat si ei imaginile cu tzunami-ul si cumtremurul din Japonia … si pe imaginile alea cei doi prezentatori trebuia sa faca ceva comentarii si sa vb cu niste “comentatori” luati pe telefon!
  Ei bine – n-au reusit sa faca asta …. “nu au avut vorbe la ei” – cum se spune in tv … DELOC … abia reuseau sa articuleze propozitiile, au fost momente lungi de tacere … balbe, etc etc … adik o sustinere a imaginilor care nu doar ca a lipsit cu desavarsire – ci chiar a fost un fiasco total … si asta prin comparatie cu Antena3 si Realitatea … care oricum nici ei nu au fost mai breji!!!! 🙂 🙂 🙂
  Oricum … copii (pentru ca sunt efectiv niste copii) de la Antena3 si RTv … le-au dat de departe CLASA (cu litere mari!) …. vedetelor de la Pro Tv!! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s