Cum sa NU te comporti cu investitorii straini

Posted: March 27, 2011 in Politica si politici, Proiect "de Romania"
Tags: , , , ,

“Boc: Contractul de vanzare-cumparare al Petrom a adus un prejudiciu urias statului”

http://stiri.rol.ro/boc-contractul-de-vanzare-cumparare-al-petrom-a-adus-un-prejudiciu-urias-statului-692316.html

Asta spune premierul Boc acum! De ce este grav? Pentru ca asta directioneaza ura omului de rand catre cei care au pacalit statul roman … CAND DE FAPT -ei au fost in egala masura (ca si statul roman) pacaliti – pentru ca au incheiat un contract in conditii care-l fac atacabil / contestabil (politic) … ceea ce inseamna ca in orice momen risca sa-si atraga oprobiul public (cum se intampla acum cu benzina) …. un contract pe care AU PLATIT INSA PRETUL CORECT !

Asta nu inseamna ca cele 1,2 miliarde (daca nu ma insel!)  cat au fost virate in conturile statului in schimbul actiunilor Petrom – ar fi pretul corect!

Pretul corect este obtinut prin adaugarea la aceste sume modeste a contravalorii tuturor contractelor incheiate de OMV Petrom cu firmele directorilor, oamenilor politici si mai ales cu firmele SINDICALISTILOR. Cazul relatiei Petrom – Petrom Service – prin care o societate desprinsa din Petrom cu toate activele luate pe degeaba – a primit exclusivitatea prestarii serviciilor de mentenanta pentru compania din care nu demult facea parte – LA TARIFE negociate direct!

Prin urmare, o firma nascuta fara nici un efort financiar – primeste din senin cel mai tare contract pe care Petrom il avea de dat – in cei mai favorabili termeni posibili!

Si intreb – este asta o parte din pretul platit de austrieci pentru achizitia Petrom? Cate astfel de contracte si-au asumat oare austriecii? La cat ar ajunge pretul real platit de Petrom – daca tinem cont de aceste “amanunte”? Eu sunt sigur ca “obligatiile” pe care austriecii si le-au asumat la achizitia Petrom bate lejer cateva miliarde bune de dolari!

DA! Statul roman a fost pacalit! Dar si austriecii sunt cam in aceeasi situatie! Castigatorii sunt intre altii (dar IN MOD DEOSEBIT – as zice eu!) sindicalisti alde Luca, Petcu sau Marica!

Domnule Prim Ministru – Aici trebuie sa mergeti pentru a recupea prejudiciul pe care Romania l-a inregistrat la vanzarea Petrom! Pe o logica simpla – RTv-ul care este facuta pe banii dlui Luca – luati (indirect) din privatizarea Petrom – ar trebui sa ajunga in proprietatea statului!

Advertisements
Comments
  1. Inia says:

    Cred ca avem o imensa problema cu aceste sindicate in Romania …, si din pacate nu stiu de ce am eu o vaga senzatie ca acest scandal, din perioada asta, nu e deajuns. 😦

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s