Astazi a inceput public razboiul dintre Antene si RCS-RDS?

Posted: March 29, 2011 in Politica si politici, Proiect "de Romania"
Tags: , , , , ,

Antena 3 a dat astazi dimineatza o stire potrivit careai 4000 de clienti ai RCS/RDS au facut plangeri la ANPC – nemultumiti fiind de serviciile companiei. Nu am inteles in ce interval de timp au fost ele inregistrate, cand au fost luate informatiile, si nici de ce acest numar de plangeri este mai importanta decat in alte cazuri – pentru ca sunt sigur ca la fel de multe plangeri – daca nu chiar mai multe – ar fi gasit si cu privire la Orange si Vodafone, Carrefour sau Cora … ca sa nu mai vorbim de banci !

Asadar – de ce sunt importanti acesti 4000 de clienti nemultumiti ai RCS/RDS ? Pentru ca pot fi folositi ca instrument de santaj la adresa planurilor de preluare a UPC de catre RCS/RDS ! Stirea marcheaza debutul in mod public a razboiului dintre cele doua companii (Intact si RCS)

Antena si Realitatea au de dus un razboi greu cu RCS/RDS. De fapt, cred ca dupa ce Realitatea a inceput sa se dea semne ca-si doreste sa se apropie de putere si de Traian Basescu, dar Antenele raman pot ramane in perspectiva viitoarelor campanii electorale, fara cablu.

“Vîntu şi Voiculescu ar putea juca la perete în campania electorală pentru alegerile din 2012, dacă vor continua să atace Puterea. Mogulii vor avea sabia deasupra capului pentru că, dacă va vrea muşchiul lui Teszari, peste patru milioane de abonaţi de la RCS şi UPC nu vor mai avea în pachetul de programe nici Antena 3 şi nici Realitatea. Credeţi că vor ieşi românii în stradă să protesteze pentru că nu mai recepţionează canalele de ştiri ale mogulilor? N-a ieşit nimeni în stradă nici când meciurile din Liga 1 au fost mutate pe Digi Sport şi GSP TV. Aşa că domnule Vîntu, tovarăşe Voiculescu, pregătiţi-vă de ce-i mai rău!”

Sursa : http://www.adevarul.ro/ovidiu_marincea/Vintu-Voiculescu-vi_se_pregateste_ceva_7_443425654.html

Iar faptul ca posibilitatea de a se trezi in situatia de a nu avea cablu pe care sa-si transporte emisiunile catre ecranele televizoarelor – este o amenintare reala pentru Antene – este un fapt vizibil in declaratiile facute de sefa Intact inca de la finele anului trecut :

“Şefa Intact a declarat că, în 2011, trustul înfiinţat de Dan Voiculescu va deschide două noi televiziuni şi se pregăteşte de lansarea unei platforme DTH (Direct To Home – sistem care permite transmiterea mai multor programe tv într-un pachet, direct de pe satelit). “În ceea ce ne privește, ne gândim serios la lansarea unui DTH având în vedere evoluția naturală a marilor companii media de la statutul de dezvoltatori de conținut la cel de provideri. Anul viitor, vom lansa două noi televiziuni””

http://www.reportervirtual.ro/2010/12/camelia-voiculescu-la-anul-vom-mai-lansa-doua-televiziuni.html

Miza disputei dintre Intact si RCS este imensa, deoarece, daca Intact pierde principala moneda de negociere politica, partidul PC dispare, si odata cu el – influenta pe care o are, ceea ce inseamna ca si o buna parte din afacerile lui Voiculescu ar putea disparea.

Lovitura cu aia 4000 de clienti nemultumiti ne spune ca sansele ca fuziunea sa se faca sunt tot mai mari, si marcheaza momentul in care disputa a devenit publica, continuand ostilitatile deschise la inceputul lunii in justitie!

http://forum.softpedia.com/lofiversion/index.php/t756200.html

Societatea Antena TV Group S.A. (fosta S.C. TV Antena 1 S.A.) a solicitat Tribunalului Bucureşti, în 1 martie, deschiderea procedurii insolvenţei, în cazul societăţii R.C.S & R.D.S S.A., potrivit datelor publicate pe saitul Tribunalului Municipiului Bucureşti.

Si raspunsul celor de la RCS!

http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/rcsrds-cere-insolventa-antena-tv-group-144826.html

RCS&RDS, cel mai mare operator de televiziune de pe piaţa locală, cere insolvenţa Antena TV Group, după ce săptămâna trecută aceasta din urmă a cerut insolvenţa companiei de telecomunicaţii.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s