De ce nu vinde RAAPPS Casa Presei Libere ? Pentru ca e bine sa ai controlul asupra spatiilor in care o televiziune (prietena sau adversa) isi desfasoara activitatea! Un motiv mai mult decat suficient sa cer in continuare statului roman privatizarea patrimoniului RAAPPS

“ ….. Şi pentru a rămâne la patrimoniul RAAPPS, nu pot să nu aduc în discuţie clădirea Casei Presei Libere, pentru care sunt sigur că cel puţin Sorin Ovidiu Vântu (care are întregul trust Realitatea-Caţavencu în acest spaţiu) s-ar putea scormoni prin buzunare după ceva mărunţis! Ba cred că aş putea “licita” pentru a ridica preţul, pentru că Dan Voiculescu, Silviu Prigoană, sau alţi oameni de afaceri, “ar pune bid” măcar pentru o aripă din această imensă clădire.”

https://balaurentiu.wordpress.com/2010/06/30/daca-as-fi-pentru-o-zi-premier/

Si iata ce se intampla acum:

http://stiri.rol.ro/batalia-pentru-casa-presei-692666.html

Datorii de miliarde

Laura Albani, director general al C.N.I. Coresi, a lamurit pentru “Adevarul” situatia contractului de inchiriere pentru spatiul din Casa Presei Libere. “Realitatea Media a avut, de-a lungul timpului, vreo cinci contracte de inchiriere incheiate cu noi pentru diferite spatii din Casa Presei, iar ultimul a expirat la 17 ianuarie 2011 si nu l-am mai prelungit. Realitatea Media are datorii neachitate, insemnand chirie si utilitati, in valoare de peste 23 de miliarde de lei vechi. De cand am venit la conducerea C.N.I. Coresi, in 2009, ma tot chinui sa recuperez acesti bani. Cum nu am reusit nici pana-n ziua de azi, i-am dat in judecata. Avem doua procese cu Realitatea Media: unul prin care le cerem sa evacueze spatiul si al doilea pentru recuperarea datoriilor”, a precizat Laura Albani.”

Advertisements
Comments
  1. Inia says:

    LOL. Foarte tare postul asta, bravo!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s