Antena face numai campanii de succes!

Posted: March 31, 2011 in Politica si politici, Proiect "de Romania"
Tags: , , ,

….. sau idei (pe degeaba!!!) pentru Premierul Emil Boc!

Super campanie Antena3 si Radio Zu – “Luminati-l pe Boc!”… in care antenistii le propun romanilor care merg cu masina ca la ore fixe sa aprinda farurile si sa puna avariile – pentru a-i semnaliza  ca romanii nu au iesit din criza. Iar la ora 9.00 – un baietas de reporter era intr-o intersectie in care masinile circulau cu farurile aprinse !

Daca as fi in locul lui Boc, as iesi la rampa cu cel putin doua contra-campanii – care sunt sigur ca le-ar bate-o lejer la fund (prin impactul pe care le-ar avea in randul oamenilor) pe asta a antenistilor :

1 “Romani! Invadati mall-urile si supermarketurile!”  ….. pentru oricare we din urmatoarele cateva saptamani (mai ales daca mai da un pic de ploaie si sa n-aiba romanu’ unde sa iasa).

2 Dar asa avea una si mai tare – exact pe modelul propus de antenisti : “ Romani – Destupatile mintile lui Gadea si lui Badea !“ (cei mai mari, mai acizi si mai fara scrupule critici!)  …. in care sa le propuna tuturor romanilor aflati in trafic la ora in care se desfasoara emisiunile celor doi – sa mearga cu farurile aprinse in trafic ! Ba mai mult decat atat – sa opreasca la culoarea rosie a semafoarelor, sa semnalizeze cand in intersectii, si sa puna avariile daca stationeaza !!! Ce credeti? Ar avea succes o astfel de campanie?

Advertisements
Comments
  1. Inia says:

    Am votat ca nu ar avea succes … pentru ca pe de o parte cei mai ulti dintre romani sunt in mintea lui Gadea si a lui Badea, pe de alta parte nu cred ca toti romanii au capacitatea intelectuala sa dobandeasca vreodata notiunea de “rosu la semafor”, indiferent de situatie, si pe de alta parte nu cred ca oamenii astia 2 mai pot fi aerisiti la minte vreodata … :)) Sorry, sper sa nu se considere insider information. Am inceput sa fiu foarte atenta cu ce zic despre altii :))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s