Al draku mai e frate Mircea Badea ăsta

Posted: May 9, 2012 in Just For Fun
Tags: , , , , , , ,

La finele fiecarei emisiuni in care monsenior Gadea se da in stamba, Minunatul Mircea Badeeaaaa are un intermezzo. Aseara, făcând referire la meciul de astăzi (cu menţiunea că nu s-a abţinut deloc să-i bată obrazul, deloc subtil, lui V. Ponta pentru alegerea lui Ioan Rus la Interne) Mircea Badeeeaaaa a aruncat profetic şi retoric în aer: “şi dacă mâine, plouă”. Şi iată că astăzi “… se făcu ploaie …”

Victor Ponta invitat de seamă aseară la Mihai Gâdea în emisiune – jurnalistul (director de post) care deţine recordul la titlul de “cea mai lungă întrebare din istoria televiziunii” – titlu câştigat în emisiunea cu MRU – care s-a dar iarăşi în stambă. De ce? Pentru că o întrebare simplă, care suna ceva de genul — “cum scoateţi România din criză” a fost reformulată, rearanjată, reconstruită continuu preţ de câteva zeci de secunde – dacă nu chiar minute – bune!

De dragul exactităţii însă, trebuie spus că nici Victor Ponta dealtfel n-a făcut, deloc, economie de populism şi demagogie … da’ asta este o altă poveste.

Una peste alta o emisiune patetică, făcută de un moderator patetic, isteric şi plin de ifose GRATUITE cu un Victor Ponta echilibrat dar cu un discurs populist făcut pentru prostime. (Chiar a făcut la un moment dat o menţiune de genul “să lăsăm cifrele că astea sunt treaba noastră a Guvernului … poporul trebuie să ştie că va primi banii înapoi” – spunea asta făcând referire la faptul că majorarea salariilor se face pe seama majorării deficitului bugetar …)

Prin urmare … emisiunea – atât cât am văzut eu din ea – n-a fost mare lucru … astăzi, la prima oră a dimineţii însă, îmi dau seama că a avut un final cu adevărat apoteotic … intrarea lu’ Mircea Badea “în scenă”!

Şi nu faptul că l-a certat un pic pe Ponta că l-a numit pe Rus la Interne este motivul … şi nici “smerenia” lui Victor Ponta – care s-a declarat uşurat că a scăpat atât de uşor din ghearele lui Badea şi Gâdea … şi nici morga afişată de celebrul prezentator.

Ci profetica întrebare retorică “şi dacă mâine plouă?”

Şi “… se făcu ploaie …” căci, iaca, astăzi plouă

Al draku Mircea Badea ăsta – după ce a dat jos Guvernul cu forţa cuvintelor a trecut la next-level – “paranormalul”

PS: Din câte am citit şi eu, astăzi “Athletic Bilbao si Atletico Madrid se afla, începând de luni, la Bucuresti, pentru finala iberica a Ligii Europa League” … iar Badea făcea referire la faptul că la unul dintre meciurile anterioare de pe stadionul pe care cele două echipe joacă acum, a plouat şi a făcut gazonul ferfeniţă …. făcându-ne de râs!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s