… de 2 decembrie (imediat dupa, si pentru a marca, ziua nationala!)

Posted: December 2, 2012 in Diverse, Proiect "de Romania"
Tags: , , , , , , , ,

Clipboard10Moderatori in costume nationale, sarmale, fasole cu ciolan si tuica fiarta … ieri, un 1 decembrie ca toate celelalte. Insa, mai multi romani ca niciodata au arborat steagul Romaniei. Pentru acestia si pentru romanii raspanditi prin intreaga lume – si care au reusit pe acolo … dar si pentru cei care au avut ocazia sa faca o comparatie pertinenta intre romani si alte natii ale lumii (as mentiona aici pe “Zuzzelle Lavinescu” – o prietena de pe Facebook pe care o apreciez in mod deosebit!) …. reiau postul scris acum un an, pe platforma de bloguri ideilibere: “România trezeşte-te şi redescoperă-te! Măcar acum, de 1 decembrie!“. (N-am marcat ieri ziua nationala – am preferat sa o las pe astazi … cand se va mai stinge cate ceva din falsul entuziam patriotic!)

“Suntem vii, suntem un popor vivace, suntem inventivi … traim intens şi cu patos si ne impunem autodepăşirea ca mod de viaţă … spargem şabloane şi bariere … suntem o naţiune care clocoteşte, se zvârcoleşte în căutarea identităţii … suntem un popor de oameni care îşi găsesc instinctiv calea, răzbesc, se afirmă şi câştigă premii şi concursuri de-a lungul şi de-a latul întregii lumi …

Suntem vii! Da! … Suntem plini de viaţă, suntem un popor prin ale cărui artere curge energie  … şi DA … suntem „în creştere”! … suntem buni – şi ne mai facem!!! Suntem un Rocky Marciano al naţiunilor Europei … :) :) :)

E oare greu să ne vedem aşa? O melodie ne poate ajuta! Su mai bine trei! De ziua naţională a României … Paraziţii, Puya şi Guess Who! (click pe fiecare pentru a asculta melodiile!)”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s