Lucian Isar + Elena Udrea = … NU, nu e vorba de “love” ci de “acelasi punct de vedere”

Posted: June 27, 2013 in Diverse, Just For Fun
Tags: , , , , ,

Am trait sa vad ce nu credeam ca o sa vad vreodata! LUCIAN ISAR – ex-membru al guvernului USL … si evident un combatant pe baricadele anti-PDL …. si ELENA UDREA ex-membru al guvernului PDL … si un aprig combatant anti-USL …. au acelasi punct de vedere in ceea ce priveste situatia de la Tarom!

Nu ca cei doi n-ar avea dreptate … nu ca nu-mi sunt la fel de simpatici … da’ jur pe rosu si pe cravata mea de pionier ca nu ma asteptam vreodata sa aud aceleasi vorbe in gura celor doua persoane (persoane importante!!!) ….

Iata ce zicea Lucian Isar astazi … AICI: A inceput cenzura in Tarom

” … Asa cum sade bine, dupa un puci, desi inca nereusit, este introdusa cenzura in Tarom.Puciul este inca nereusit pentru ca pozitia de director executiv dedicata d. Demetriade si cea de COO probabil tot pentru un membru neexecutiv al boardului nu este inca aprobata de AGA.

AGA Tarom este controlata de Ministrul Fenechiu, dar desi asta isi doreste, nu s-a pronuntat pentru umflarea organigramei.

Cum nici CEO-ul ( care in cazul Tarom este si Accountable Manager, aici descrierea titulaturii) nu a acceptat delegarea competentelor, cele 2 pozitii noi sunt la stadiul de wishfull thinking.”

Si iata ce zicea si Elena Udrea … AICI: Elena Udrea: La TAROM se folosesc practici mafiote. USL trebuie să se oprească!

Situaţia managerului TAROM, care a fost practic pus la colţ şi atacat cu sălbăticie de clientela vorace a USL, dovedeşte că actuala guvernare nu are în interes funcţionarea eficientă a companiilor de stat, ci jefuirea sistematică a bunului public. Este de neînţeles cum un manager care a redus cheltuielile TAROM cu aproape o treime în 2013 şi a readus compania pe profit în luna mai poate fi forţat să semneze reducerea propriului mandat, doar pentru a crea contextul pentru care un client politic al PNL să obţină controlul real”, a declarat Elena Udrea. Aceasta a adăugat că lucrurile întâmplate în cazul lui Christian Heinzmann par a fi „practici mafiote”.”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s