Singura veste buna …

Posted: December 16, 2013 in Politica si politici
Tags: , , , , , , , , , ,

Intr-un context in care USL controleaza cu mana de fier cam tot ce misca in tara asta … si in care parteneriatele si angajamentele cu “partenerii” occidentali sunt tot mai blamate … probabilitatea ca maine poimaine vor pune prostii sa voteze ca Ro vrea afara din UE devine tot mai mare ..

…. singura veste buna in toata nebunia asta este data de prezenta lui Jonhn McCain la Kiev … poate nu singurul – dar in mod clar cel mai puternic semnal ca SUA nu a abandonat Estul Europei … si totodata singura veste buna buna pentru romanii care-si doresc totusi sa faca parte dintr-o lume normala …

O veste chiar cu mult mai buna decat ne-am puti gandi la o prima vedere … dat fiind “insistenta” cu care televiziunile prietene USL evita sa dea informatii despre Kiev (ma rog – nici celelalte nu prea au dat …) – semn ca nu le vine deloc bine ce se intampla acum.

Pe McCain l-am vazut Sambata dimineata in direct pe CNN … sunt deci 2 zile! A auzit cineva pe oricare dintre televiziunile noastre stirea asta? A auzit cineva ca McCain a facut ce n-a mai facut nici un oficial strain in vreo tara never-ever … adica – a stat pe tribuna vorbitorilor din piata, alaturi de reprezentantii opozitiei si a vorbit direct multimii …? A auzit/vazut cineva/ceva pe aceasta tema?! Nu cred … si cred ca stim si raspunsul … nu prea le place!!! Maine poimaine vine McCain si la Bucuresti (in piata Victoriei sau la Universitate) … si atunci prafu’ se alege de USL ….

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s