Si daca Alin Goga joaca la intimidarea CNADNR?

Posted: September 4, 2015 in Diverse
Tags: , , , , ,

Disputa dintre CNADNR si angajatul care acuza compania de neglijenta capata o noua dimensiune … Dintr-un comunicat al companiei de drumuri se poate intelege ca domnul fost angajat al companiei ar lucra pe mana cu Antreprenorul si Consultantul, incercand sa intimideze de fapt CNADNR, in detrimentul interesului Statului.

 

Printr-un comunicat transmis presei, ca drept la replica adresat Realitatea Tv, CNADNR aduce o alta dimensiune conflictului dintre fostul angajat al Companiei dl Alin Goga, si CNADNR. Mai precis, Compania de stat spune ca in prezent sunt o serie de dispute in justitie intre CNADNR si Antrprenorul si Consultantul pentru portiunea de autostrada inchisa pentru reparatii, iar demersurile lui Alin Goga – fost angajat al CNADNR, sunt de fapt incercari de intimidare a Companiei de stat.

Deloc ilogic – nu putine fiind exemplele de situatii in care Statul a fost pagubit crunt pentru ca cei care trebuiau sa-i apere interesele au fost pusi la zid, atacati, blocati si/sau intimidati, fie prin mass-media, fie prin presiuni politice (sa ne amintim de jurista ocolului silvic implicat in povestea retrocedarilor catre Paltin Sturdza), fie prin presiuni informale din partea unor grupuri de interese, fie prin presiuni facute de diferiti oameni din servicii (fie in numele serviciilor, fie in nume propriu) …

Prin urmare, ipoteza ca fostul jurist al CNADNR ar putea sustine de fapt interesul privatilor care au avut contracte cu CNADNR pentru realizarea tronsonului cu probleme, nu este deloc de neglijat!

Pe de alta parte, uitandu-ma la patima pe care
“celmaimaresimaitaremoderatordintoatalumeasidintoatetimpuriledupamirceabadeasimihaigadea” o pune in aceasta speta ma face sa banuiesc faptul ca in spatele conflictului ar putea fi de fapt o miza politica … iar televiziunea si moderatorul “celmaimaresimaitaremoderatordintoatalumeasidintoatetimpuriledupamirceabadeasimihaigadea” sunt doar o maciuca cu rolul de a face loc cuiva in fruntea Companiei (NADNR)

Mai jos comunicatul CNADNR – pe care sunt curios sa vad daca “celmaimaresimaitaremoderatordintoatalumeasidintoatetimpuriledupamirceabadeasimihaigadea” il va prelua ca drept de replica, sau nu.

DREPT LA REPLICĂ

 

Către Realitatea TV,

 

Referitor la afirmaţiile angajatului CNADNR SA, Alin Goga, de astăzi, 04.09.2015, la postul dumneavoastră de televiziune, cu privire la situaţia execuţiei lucrărilor la autostrada Orăştie – Sibiu, lot 3, CNADNR SA face următoarele precizări:

 – Alin Goga, prin pregătirea sa profesională, jurist, nu are competenţele profesionale emiterii unui punct de vedere tehnic şi economic cu privire la execuţia lucrărilor unui proiect de infrastructură. De asemenea, prin atribuţiile pe care le are la DRDP Craiova, nu are posibilitatea să se informeze corect asupra desfăşurării unui proiect pe care nu îl are în derulare.

– Referitor la afirmaţiile făcute de persoana intervievată în legătură cu inexistenţa autorizaţiilor pentru execuţia lucrărilor pe acest tronson de autostradă, menţionăm că autorizaţiile de construcţie şi de mediu pentru corpul de autostradă au fost obţinute încă din anul 2012.

– Remedierea defectelor se face conform contractului pe riscul şi cheltuiala antreprenorului.

– Conform prevederilor contractuale, CNADNR SA dispune în prezent de posibilitatea executării  garanţiilor de bună execuţie şi de reţinere valabile până în 2017.

–  În concluzie, urmare  afirmaţiilor mincinoase şi denigratoare, Alin Goga încearcă să creeze aparenţa unei culpe a CNADNR SA, favorizând cele două firme private (Antreprenorul şi Consultantul) având în vedere existenţa unor  litigii cu aceştia, drept pentru care CNADNR SA va formula plângere penală pentru infracţiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice impotriva juristului Alin Goga.

CNADNR SA

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s